Over mij

Ervaring
Ik ben een enthousiaste en leergierige bouwkundige met ruim 23 jaar ervaring
Begonnen bij bouwkundig adviesbureau Bouwstart als praktikant ben ik daar doorgegroeid naar projectcoördinator. Ik gaf leiding aan een (klein) team van projectmedewerkers en begeleidde grote en kleinschalige nieuwbouwprojecten (woning- en utiliteitsbouw). Het werk varieerde van het uittekenen van een dakkapel of een serre tot aan het coördineren van grootschalige woningbouwprojecten of een moskee.

Tekenen en toetsen
Het maken van projecttekeningen heb ik altijd gedaan en zal ik ook altijd willen blijven doen. Dit blijft voor mij de basis van het vak en ik blijf trots als ik een tekening in de bouwkeet zie waar mee gewerkt wordt. Ik heb ruime ervaring op het gebied van AutoCAD en beheers ook Revit Architecture.
Verder heb ik ervaring in het toetsen van projecten aan het Bouwbesluit en ben daarmee op de hoogte van de huidige regelgeving.

Kwaliteit
Als kwaliteitscoördinator (NEN 9001 certificering) heb ik ervaring opgedaan op het gebied van procedures, werkinstructies, audits en continue verbetering van processen binnen een adviesbureau.

Karakter
Ik ben een sportieve, vrolijke en positief ingestelde persoon. Leergierigheid, ambitie en flexibiliteit zijn eigenschappen die u in mij terug kunt vinden. Deze eigenschappen zullen terugkomen in de projecten die ik uitwerk. Gecombineerd met enthousiasme en snelheid kan dit leiden tot een goed eindproduct en een tevreden klant.

Start
In januari 2015 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Bouwadviesburo Heiminge.
Met mijn ervaring kan ik opdrachtgevers, aannemers en particulieren voorzien van kwalitatief teken- en advieswerk ten behoeve van bouwaanvragen of uitvoeringswerkzaamheden.
Kwaliteit van het (teken)werk staat bij mij hoog in het vaandel alsmede het accuraat en snel aanleveren van het werk.

Met mijn bedrijf kan ik u teken- en advieswerk op maat aanbieden. Dit kan variëren van een verbouwing tot aan een grootschalig woningbouw- of utiliteitsbouwproject. Ook de benodigde toetsingen en aanvragen kunnen hierbij aangeleverd worden.
Uiteraard zal er gedurende het gehele traject goed gecommuniceerd worden over afspraken en planning met u om te komen tot een kwalitatief eindproduct.